Omi Ázsiai Bisztróról

Mi nagyon szeretünk nektek alkotni, ezért az összes elképzeléseteket igyekszünk teljesíteni!

Tudjuk, hogy nagyon sokan szeretitek az igazi ázsiai konyhát, de messze van a belváros, ezért jöttünk Mi hozzátok!
Mert, miért is kéne kocsikázni a városban? Ha lehet közelebb is igazi keleti konyhából ebédelni/vacsorázni!

Üdvözlünk az Omi Ázsia Bisztróban!

Szeretnénk nektek elmesélni, hogy kik is vagyunk mi.

Tavaly májusban jártunk az Àllás utcában, és felfigyeltünk egy kis üzletre. Gondolkodtunk, vaciláltunk, hogy mit is hozhatnánk nektek ide? Végül, belegondoltunk a ti helyzetetekbe (mi is itt laktunk, a felső malom utcában) észrevettük, hogy esténként nem tudunk egy jó ázsiai ételt rendelni, úgyhogy gondoltuk ezt azonnal orvosolni kell! Megálmodtuk az OMI-t, úgy szerettük volna, hogy olyan legyen mint MI: kertvárosi, barátságos, családbarát, hogy ti is otthon érezzétek magatokat! A csapatunk vezetője kis kora óta ebben nőtt fel, és ezt hozta el nektek a 16. kerület kertvárosába, egy igazi autentikus ázsiai konyhát hazai ízekkel!

Az isteni vietnámi tradiciónális PHO levesből van nálunk 11 fajta, és a második fogásból is több mint 30 fajtából tudtok válogatni kedvetekre!  Mi nagyon szeretünk nektek alkotni, ezért az összes elképzeléseteket igyekszünk teljesíteni! Tudjuk, hogy nagyon sokan szeretitek az igazi ázsiai konyhát, de messze van a belváros, ezért jöttünk Mi hozzátok! Mert, miért is kéne kocsikázni a városban? Ha lehet közelebb is igazi keleti konyhából ebédelni/vacsorázni!

Azt tudnotok kell, hogy mindent frissen készítünk nektek, ezért ha 10-15 percet kell várni kérlek várjatok, mert garantáljuk, hogy igazán megéri.

De elég a szavakból! Bizonyítani szeretnénk! Ezért, hagy bátorítsunk téged, hogy rendeld meg most az általad választott ételt, és tedd a kosárba! Alig várjuk, hogy főzzünk nektek!

Omi Ázsia Bistro csapata

0
    0
    Kosár